Activitati de weekend

Posted by on iun. 10, 2015 in Fără categorie | 0 comments

Activitati de weekend

Dragi prieteni,

ADPARE a fost prezent weekend-ul ce tocmai a trecut la festivalul urban Femei pe Matasari #5.

Dar eu nu.. si nu sunt mandra de asta, dar.. s-a intamplat! Am lipsit!

Asa ca am ajuns luni dimineata la birou avand deja un tel bine-stabilit inca de vineri, si anume sa aflu Cum a fost la Femei pe Matasari?

Si mi-am zis sa impartasesc cu voi cele aflate. Poate, cine stie.. mai sunt printre voi persoane care nu au putut ajunge. Sau poate ati fost, caz in care va invit sa descoperiti experienta ADPARE.

Cele mai simple si mai evidente raspunsuri au fost:

–          Soare.

–          Si? Mai cum?

–          Si aglomeratie.

Dar nu m-am multumim cu asta. Asa ca am continuat sa intreb, pana cand iata ce am aflat:

La festival au fost prezenti multi prieteni dintre care amintesc pe eLiberare, FREE si Alberry. Dar au mai fost pe Matasari si colaboratori dragi, cu care ne face intotdeauna placere sa ne intalnim.

Am aflat si ca pe Matasari au fost destul de multi oameni care, nu numai ca stiau informatii despre traficul de persoane, dar au fost si dornici sa ajute beneficiarii nostri, facand mici donatii. Cativa si-au oferit chiar si timpul, dorind sa devina voluntari. Altii au dorit sa dezbata subiectul, astfel ca au pus fel de fel de intrebari despre acest fenomen. Dar au fost si cativa care au venit la stand interesati doar de produsele prezentate.

Apropo de produse.. beneficiarii au lucrat la pictarea manuala a unor tricouri care se pare ca si-au gasit succesul la festival. Imaginile de pe tricouri au sugerat ideea de libertate, iar una dintre libertatile sugerate, cea mai usor recognoscibila as putea adauga, a fost cea artistica, de exprimare.

Am mai aflat totodata si ca Adpare a avut un punct major de atractie, care ne-a facut remarcati pe strada, dar despre asta nu va povestesc nimic. Mai degraba va invit sa descoperiti singuri, la urmatorul festival urban: Street Delivery.

IMG-20150609-WA0021

IMG-20150609-WA0027

IMG-20150609-WA0014

 

IMG-20150609-WA0004

 

IMG-20150609-WA0000

 

IMG-20150609-WA0008

 

Le multumesc colegilor care, prin povestioarele lor, m-au facut sa simt ca am fost si eu la festival, tuturor prietenilor care au vizitat standul Adpare la festival, celor care au vrut, dar nu au reusit, voluntarilor care s-au implicat, dar si tuturor celor care au sustinut, asa cum au stiut ei mai bine, activitatea ADPARE.

In incheiere, va invit weekend-ul viitor, 12-14 Iunie, pe o alta strada a Bucurestiului, pe numele ei Verona, de data asta la Street Delivery.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *