E cool sa fii cult!

Posted by on sept. 17, 2013 in Fără categorie | 0 comments

Dragi prieteni,

Incepe!

Ce?

Toamna a venit deja, scoala a inceput inca de ieri.. nu mai ramane decat sa ne intalnim intr-un mediu prielnic creatiei: la cel mai mare eveniment cultural in aer liber organizat de Biblioteca Centrala Universitara Carol I in parteneriat cu Fundatia Universitara Carol I. Mai precis, la Strada de C’Arte.

 

strada de c'arte

 

Unde?

Pe strada Boteanu, la fel ca in anii trecuti.

Cand?

In perioada 20-28 Septembrie.

Ce se intampla acolo?

Vor fi ateliere de creatie, workshop-uri,  recitaluri de poezie, concerte live de blues si jazz, lansari de carte, ateliere de reciclare, proiectii de filme, dezbateri, expozitii de arhitectura si arta contemporana si instalatii de carte. Programul integral il puteti gasi aici: www.stradadecarte.ro

Ce facem noi acolo?

Ca parteneri ai „The NO Project” powered by Bancpost, vom desfasura in cadrul acestui eveniment o serie de workshop-uri, ateliere de creatie si prezentari care au ca subiect principal fenomenul traficului de persoane.

Va invitam sa aflati mai multe despre The NO Project si participarea noastra la Strada de C’Arte aici: http://www.thenoproject.ro/evenimente/

Dar ce este The NO Project powered by Bancpost?

no project logo

The NO Project powered by Bancpost reprezinta o campanie de sensibilizare a publicului, care se adreseaza in special tinerilor, in scopul cresterii nivelului de constientizare asupra fenomenului traficului de persoane prin arta, sport, muzica, dans, film, activitati educative si “social media”. The No Project powered by Bancpost a fost creat si va fi implementat la nivel national, tinandu-se cont de nevoile specifice, contextul si realitatile pe care le imbraca infractiunea de trafic de persoanein Romania.

De aceea, pe 29 Septembrie va asteptam la Run 4 freedom, sa va predam stafeta! Mai multe detalii despre eveniment dar si despre cum va puteti inscrie gasiti pe site-ul mai sus mentionat.

Noi si partenerii nostri (Bancpost, ANITP, eLiberare) va asteptam cu drag in perioada urmatoare sa ne cunoastem si sa fim creativi impreuna!

Echipa ADPARE

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *